Toneelspelen, het publiek laten lachen en vooral een fijne avond bezorgen, dat is waar wij het voor doen. Natuurlijk is toneelspelen veel meer dan dat; het is een uitlaatklep, het helpt je in je persoonlijke ontwikkeling, het is het verleggen van grenzen, maar het is vooral ook heel veel plezier hebben op de avonden dat er geoefend wordt.
Toneelvereniging “Nij Begin” werd opgericht in oktober 1973. Er werd meteen flink uitgepakt; in maart 1974 werd het eerste stuk in dorpshuis ’t Honk op de planken gebracht en tijdens het dorpsfeest in augustus van datzelfde jaar werd nog een toneelstuk gespeeld. Sinds die tijd is er regelmatig een stuk opgevoerd, al lukt het helaas niet om dit ieder jaar te realiseren. Omdat dit wel de wens van de toneelvereniging is zouden we graag meer leden willen verwelkomen.
Iedereen (jong en oud), die het toneelspelen weleens een keer wilde proberen, bleven in de meeste gevallen ‘hangen’, om de eenvoudige reden dat ze nooit geweten hadden dat toneelspelen zo leuk zou zijn. Dus wat let je: probeer het eens een keer en meld je aan via de bestuursleden of stuur een mail. Wedden dat je ‘verkocht’ ben.?