Skip to main content

Walking diner E/A

Ons doel is om middels het aanbieden van verdiepende culturele en culinaire activiteiten inwoners uit Exmorra en Allingawier, die daar open voor staan, met elkaar in verbinding brengen.

Onze 1e activiteit: Walking Diner E/A. Een driegangen menu op verschillende locaties en door verschillende gastheren/dames in Exmorra en Allingawier geserveerd.

Mensen die zich hiervoor opgeven krijgen op de avond te horen op welk adres hun voorgerecht wordt geserveerd. Zodra dit klaar is krijgt men te horen waar het hoofdgerecht wordt geserveerd. (vaak een andere locatie met een andere tafelschikking). Het nagerecht wordt gezamenlijk op 1 locatie genoten. Dit onder begeleiding van passende live muziek en zang, verzorgd door lokale artiesten.

We zoeken nog gastheren/dames die de gerechten willen verzorgen in hun woning of centrale locatie (voor 6-8 personen een voor, hoofd of nagerecht).  De gastheren/dames kunnen naast het verzorgen van hun gang ook gewoon deelnemen aan het diner. We hebben er zin in en kijken uit naar vele mooie verdiepende en verbindende activiteiten en thema’s. (Heeft u een idee, van harte welkom).

Cultuur & Culinari E/A (Mirjam van der Helm  Sieuwke Rijpma – Aty Roodenburg – Jan Hindrik Hartman)

Wilt u zich alvast opgeven voor het Walking Diner dan kunt u dat mailen naar Mirjam m.n.vdnderhelm@gmail.com

 

Datum

23 mrt 2024
Expired!

Organisator

Cultuur & Culinair E/A
Email
m.n.vanderhelm@gmail.com